Rabljena Vozila .HR

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

EUROline CRV: Express Leasing za rabljena vozila

Utorak, 23 Rujan 2008
euroline EUROline Centar rabljenih vozila želi svojim klijentima biti na usluzi u svakom kupoprodajnom segmentu, pa tako i onom financijske prirode. Novost u ponudi je "Express Leasing za rabljena vozila", koji osigurava apsolutnu brzinu postupka, uz minimalnu dokumentaciju za odobrenje.
Zahvaljujući ovoj usluzi, do svojeg ćete omiljenog limenog ljubimca u potpuno opuštenoj atmosferi i uz veliku uštedu vremena. Uz minimalno učešće od 30% možete kupiti bilo koje rabljeno vozilo iz doista bogate game Euroline centra rabljenih vozila. Ukoliko slučajno ne znate, riječ je o sljedećim markama: Mercedes-Benz, Chryler, Jeep, Dodge i Smart osobna vozila, Mercedes-Benz transportere, Mercedes-Benz Atego, Mitsubishi Fuso.
Jedina potrebna dokumentacija za odobrenje "Express Leasinga za rabljena vozila" jest fotokopija vaše osobne iskaznice, ponuda za vozilo koja glasi na Mercedes-Benz Leasing Hrvatska d.o.o., ispravno popunjen zahtjev za financiranje i prikupljena dokumentacija, koja ovisi o vrsti kupca (fizička osoba, pravna osoba ili samostalni poduzetnik). Pritom su tajnost i povjerljivost uporabe podataka korisnicima u potpunosti zajamčeni.

Cjelokupni postupak traje tek oko 30 minuta, što predstavlja taman dovoljno vremena za - popiti šalicu kave u ugodnom ozračju poslovnog sustava Euroline-a.

Ponuda traje do 31. prosinca ove godine, a za sve dodatne informacije s povjerenjem se obratite tvrtci EUROline u Zagrebu, na adresi Škorpikova 9, ili posjetite njihove službene internetske stranice.
 
« Prethodna   SljedeŠa »

Autocentar Tacchi, Vara×din
tacchi.gifPrepolovljene cijene guma: ljetne gume s 50% popusta, a zimski asortiman s 40% popusta. Yokohama, Bridgestone, Michelin, Goodyear, Pirelli, Sava, Fulda, Toyo, Barum, Continental, Kormoran, Goodrich... Više na (042) 330 046

RV.Oglasi RSS Feed

Primajte najnovije oglase direktno na VaÜe raŔunalo
RSS